Kültéri Babzsákfotelek

Whatever the weather- Időálló babzsákfotelek

Medencepart, kert, terasz? Akár esik akár tűz babzsákfoteleink UV- és vízálló kültéri huzattal állják az idő(járás) próbáját.

A francia Dickson-Constant SUNBRELLA anyagát használjuk kültéri babzsákfoteleink huzatához. A kifejezetten finom tapintású anyag egyike a legellenállóbbaknak, UV- és vízálló. (Figyelem: vízhatlan babzsákfotel nem létezik: a működéshez szükséges, hogy a huzatnak legyen valamilyen szintű légzése, ahol a levegő kiszorulhat a töltetből, és ahol – varrások, zipzár – a levegő ki, ott a nedvesség be. A vízálló tulajdonság az anyag nagy felületeire értendő, elázás esetén kiszárítandó!) Mosása 30 fokon gépben történhet. Egyelőre csak pár színben rendelhető, a paletta folyamatosan bővül.

Kültéri huzattal készült babzsákfoteleinket itt találod.

Hadd lássam

  • A textil vízálló
  • UV álló, tűző napon sem fakul
  • A külső huzat nem penészedik
  • Könnyen tisztítható
  • A textil lélegző, kellemes tapintású

ReBlup! – Upcycled megoldások kültérre

Az újrahasznosítás közel áll a szívünkhöz, ezért kezdetektől igyekszünk odafigyelni a környezetterhelés minimalizálására, a működésükhöz szükséges energiafelhasználás csökkentésén keresztül a hosszú évekig használt tárolózsákokig próbálunk tenni is a környezetünkért. Kézenfekfő tehát, hogy bútoraink is készüljenek ujrahasznosított úgynevezett upcycled anyagokból. A reBlup! újrafotelek, neked készültek ha te is szeretnél tenni valamit a környezetszennyezés ellen. Készülnek foteleink például vitorlavászonból ,  katonai sátorlapból vagy akár postás zsákokból. Az első kettő vizálló anyaguk miatt kültérre is kíváló választás.

Újrahasznosítanék