Kosár Kosár {{itemsCount}}

Kosár

Tovább a fizetéshez
Termék Db Összeg
{{item.qty}}
{{ formatPrice(item.unitPrice * item.qty) }}
{{ formatPrice(total) }}

A kosarad jelenleg üres.

Adatvédelmi tájékoztató

Az adatkezelésről röviden

A Blup! Babzsákfotelek honlapot a Babzsák.hu Kft. (1101 Budapest, Korponai u. 1/a.) üzemelteti.

A Blup! weboldal meglátogatása vásárlás nélkül, a termékek megtekintése jelenleg nem jár semmilyen regisztrációval, ezért személyes adatokat sem gyűjtünk vagy tárolunk rólad.

Amennyiben vásárolsz webshopunkban, akkor a következő adatokat tároljuk rólad a rendszerünkben, a megrendelés teljesítése érdekében:

Ezeket az adatokat vásárlás esetén a számlázás és házhozszállítás miatt szükséges bekérnünk, bérlés / egyéb szolgáltatás esetében a fentieken felül a szerződésen is szerepeltetnünk kell azokat.

A számláinkat a Számlázz.hu online rendszerével állítjuk ki (https://www.szamlazz.hu/adatvedelem/), és a törvény szerint meghatározott ideig tároljuk is.

Ha regisztrált vásárló vagy a webshopunkban, vagy többször vásároltál nálunk, akkor a webshopos felhasználóneved, vagy e-mail címed alapján eltároljuk az összes megrendelésedet. Erre a garancia miatt van szükség: tudnunk kell kinek, milyen termékre jár garancia és meddig, illetve utánrendelés esetén is így tudunk megfelelően kiszolgálni.

Statisztikai célból anonimizált, általánosított adatokat gyűjt számunkra a Google Analytics rendszere. Semmilyen személyes adatot nem továbbítunk a Google Analytics rendszere felé, az IP címedet is csak anonimizálva (az IP cím utolsó része nem kerül elküldésre; további információk: https://support.google.com/analytics/answer/2763052?hl=hu). Emellett a Google Analytics rendszere a következő adatokat gyűjtheti:

Ezeket az összesített adatokat arra használjuk, hogy jobban megismerjük az oldalunk látogatóinak szokásait, mely termékek, szolgáltatások népszerűek, milyen termék- és webfejlesztéseket hajtsunk végre a jövőben.

Ezeknek az adatoknak a kezelője a Google. A Google adatvédelmi irányelveiről itt olvashatsz többet: https://policies.google.com/privacy?hl=hu

Az informatikai rendszereink védelme érdekében és/vagy az esetleges hibák kizárása miatt a honlap meglátogatásakor eltároljuk az IP címed, és a megtekintett oldalak URL-jét a webszerverünkön. Ezeket az információkat nem továbbítjuk harmadik fél részére, és csak a webszervert üzemeltető rendszergazdák férhetnek hozzá. Ezek az adatok automatikusan és véglegesen törlődnek a rendszerből 3 hónap után. Ezeknek az adatoknak a kezelője a webhosting szolgáltatónk, a Viacom Kft.

Az egyes oldalainkon további külső szolgáltatók által biztosított tartalmak kerülhetnek beágyazásra, például Facebook videók, galériák, Instagram képek és YouTube videók, Tumblr bejegyzések. Ezen szolgáltatók felé sem továbbítunk semmilyen adatot; a szolgáltatók saját maguk részére statisztikai célból anonimizált adatokat gyűjthetnek.

Az általunk használt külső szolgáltatók adatvédelmi tájékoztatói:

YouTube: https://policies.google.com/privacy?hl=hu
Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/update
Instagram: https://help.instagram.com/519522125107875?helpref=page_content
Tumblr: https://www.tumblr.com/privacy

A rólad tárolt adatokat bármikor megtekintheted, kérheted azok javítását, vagy kérheted a teljes törlését. Ilyen esetben, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot a info@blup.hu email címen.

Hírlevél

Csak olyan személynek küldünk hírlevelet, aki hozzájárult ehhez, tevőlegesen iratkozott fel a hírlevél listánkra (a weboldalon vagy személyesen üzletünkben vagy eseményünkön). Bármikor leiratkozhatsz a hírlevélről, minden hírlevél alján és weboldalunkon megtalálod a jól látható és egyértelmű leiratkozás linket. Az email címedet soha nem adjuk át harmadik félnek.