Kosár Kosár {{itemsCount}}

Kosár

Tovább a fizetéshez
Termék Db Összeg
{{item.qty}}
{{ formatPrice(item.unitPrice * item.qty) }}
{{ formatPrice(total) }}

A kosarad jelenleg üres.

Szállítás, személyes átvétel

Babzsákfotel szállítási és átvételi információk

Az általad megrendelt babzsákfotelt, (/puffot, jógapárnát) házhoz viszi neked az MPL (Magyar Posta Logisztika). Ezt megrendeléskor célszerű jelezned, de akkor sincs baj, ha később gondolod meg magad, csak add meg a következő adatokat – ha nem tetted korábban:

Ha személyesen veszed át a babzsákfotelt, azt nyitvatartási időben bármikor megteheted a Korponai utcai boltban. Megköszönjük, ha írsz egy sort, vagy ránk csörögsz várható érkezésedről, hogy a babzsákodat időre összekészítsük.

Szállítási díjak:

Az MPL díjszabása alapján kalkuláltuk díjainkat, amiről tudni kell, hogy a babzsákfoteleket – lévén nagyméretű és nem dobozos küldemények – túlméretes csomagként kezeli. Tudjuk, hogy nem olcsó, de tapasztalatunk szerint az egyetlen szállítmányozó cég, aki átveszi, majd kézbesíti is ezeket a küldeményeket. Alább a bruttó szállítási díjak 1-1 db termékre vonatkozóan:

Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén egyedi ajánlatot küldünk: egyrészt lehetséges, hogy saját fuvarossal olcsóbb a szállítás, másrészt valószínű több darabot tudunk egybe csomagolni, így téve gazdaságossá a fuvart.

A kiszállítás menete: A leadott megrendelést továbbítjuk az MPL felé, ők általában másnap fel is veszik a csomagot, majd azt a következő munkanapon kiszállítják. Természetesen az ünnepek körüli csúcsban a kiszállítási idő megnövekedhet, erről mindig tájékoztatunk. A csomag futárnak történő átadásakor az MPL-től kapsz e-mailt, amelyben tájékoztatnak a kiszállítás várható időpontjáról. A levélben kapsz egy csomagkódot is, amellyel nyomon követheted annak útját.

Csomagolás: a kiszállítandó babzsákfoteleket erős nylonba csomagolva adjuk át a futárszolgálatnak. tapasztalatunk szerint ők is elkövetnek mindent annak érdekében, hogy az áru épségben érjen a címre, de előfordulhat sérülés – ez esetben kérjük, hogy írjatok jegyzőkönyvet a szállítóval a sérülésről és mielőbb vedd fel velünk a kapcsolatot és ha lehet, fotókkal dokumentáld a problémát, hogy gördülékeny legyen annak kezelése.

Fizetési lehetőségek: a webshopon (ahogy a boltban történő vásárláskor is) lehetőséged van készpénzzel, bankkártyával és átutalással történő fizetésre. Amennyiben kiszállítással rendeled babzsákfoteleledet és a futárnál szeretnél fizetni, bankkártyás és kp-s fizetésre is lehetőséged van.