Kosár Kosár {{itemsCount}}

Kosár

Tovább a fizetéshez
Termék Db Összeg
{{item.qty}}
{{ formatPrice(item.unitPrice * item.qty) }}
{{ formatPrice(total) }}

A kosarad jelenleg üres.

Babzsákfotel emblémázás

Babzsákfoteleink reklámhordozóként is bizonyítottak az elmúlt tizennégy évben. Akár egy komplex üzenet vagy egy kisméretű elegáns logó megjelenése volt a megrendelői elképzelés, mindig megtaláljuk a megfelelő megoldást a kreatív babzsákfotelen történő ideális elhelyezésére.

Blup! hímzés

A legelegánsabb technika egy logó vagy egy rövidebb felirat elhelyezésére. A munkához szükség van egy fix áras hímzőprogramra, amelyet nagy felbontású .jpg, vektoros vagy egyéb grafikai file-ból készítünk. Ez a továbbiakban bármikor újra felhasználható a grafika hasonló méretű hímzéséhez. A konkrét hímzés ára annak nagyságától és összetettségétől függ. Színátmenetes grafika esetén inkább az alábbi technikákat javasoljuk.

Szitanyomás

Az enyhén elasztikus, vastag festékréteg, amely szitanyomáskor a huzatra kerül, ugyanúgy bírja a gyűrődést, mosást és hosszútávú használatot, mint a hímzés. A technika használatával megoldható színátmenetes grafika felvitele is illetve nagyobb darabszám esetén gazdaságosabb lehet, mint a hímzés. Film + szitaköltség mint fix tételek + méret és dbszámfüggő nyomat-árból áll össze a teljes költség.

Nyomtatás

Amennyiben a fotel teljes felületére mintát kell elhelyezni, vagy egyedi színigények merülnek föl, a huzat anyagát nyomtatjuk. Ebben az esetben PES-t (poliésztert) használunk.