Babzsák-töltet

antiallergénvíztaszító, extra-könnyű
POLISZTIROL GYÖNGY

Babzsák töltetünk habosított polisztirol gyöngy, amelynek jellemzői: 100%-ig antiallergénvíztaszító, extra-könnyű. A 3-4 mm-es szemcsék egymáson elmozdulva teszik lehetővé, hogy a fotel felvegye a benne ülő testformáját így a legkényelmesebb legyen. A használat során a töltet valamelyest veszít térfogatából (a szemcsék nem morzsolódnak, hanem egy kicsit összemennek), az így keletkezett “hiány” azonban nagyon könnyen pótolható a külön is kapható töltetből. A fotelek utántöltése az alábbi képen is látható belső huzaton elhelyezett zipzáron keresztül történik. Mint minden hasonló anyaggal kapcsolatban, itt is érvényes a szabály: kisgyermekektől tartsuk távol a szabadon lévő gyöngyöt!

A végleges forma kialakításában – melletted – mindenképpen a tölteté a főszerep, ezért azt javasoljuk, ne sajnáld az időt arra, hogy eltaláld a megfelelő mennyiséget, amely a foteledben van – ha kell, segítünk!

Babzsakfotel toltet: polisztirol gyongy
Környezettudatos tárolás jutavászon zsákokban
barátságos, környezettudatos
SZÁLLÍTÁS, TÁROLÁS

A polisztirol gyöngy töltetet nem nylon, hanem jutavászon zsákokban szállíttatjuk telephelyünkre és tároljuk ott, így nem keletkezik felesleges műanyaghulladék. A környezettudatos üzemmód kb. 10 éve alatt így már több tonna hulladékot spóroltunk.

Az anyag a  jutazsákokban történő tárolás során szellőzik, így a jellemző műanyag-illat elég hamar távozik belőle. Ha mégis maradna benne valamennyi és az zavarná az orrodat, a babzsákfotel külső huzatát lehúzva szellőztesd még a belsőt pár napig!

Utántöltőanyagot telephelyünkön vásárolhatsz az alábbi (nylonzsákos) kiszerelésekben:

60 liter (kb. 1 kg): 2.500.-

250 liter: 9.500.-