Kosár Kosár {{itemsCount}}

Kosár

Tovább a fizetéshez
Termék Db Összeg
{{item.qty}}
{{ formatPrice(item.unitPrice * item.qty) }}
{{ formatPrice(total) }}

A kosarad jelenleg üres.

Babzsák-töltet

POLISZTIROL GYÖNGY

Antiallergén, víztaszító, extra-könnyű

Babzsák töltetünk habosított polisztirol gyöngy, amelynek jellemzői: 100%-ig antiallergén, víztaszító, extra-könnyű. A 3-4 mm-es szemcsék egymáson elmozdulva teszik lehetővé, hogy a fotel felvegye a benne ülő testformáját így a legkényelmesebb legyen. A használat során a töltet valamelyest veszít térfogatából (a szemcsék nem morzsolódnak, hanem egy kicsit összemennek), az így keletkezett “hiány” azonban nagyon könnyen pótolható a külön is kapható töltetből. A fotelek utántöltése a belső huzaton elhelyezett zipzáron keresztül történik. Mint minden hasonló anyaggal kapcsolatban, itt is érvényes a szabály: kisgyermekektől tartsuk távol a szabadon lévő gyöngyöt!

A végleges forma kialakításában – melletted – mindenképpen a tölteté a főszerep, ezért azt javasoljuk, ne sajnáld az időt arra, hogy eltaláld a megfelelő mennyiséget, amely a foteledben van – ha kell, segítünk!

SZÁLLÍTÁS, TÁROLÁS

Barátságos, környezettudatos

A polisztirol gyöngy töltetet nem nylon, hanem jutavászon zsákokban szállíttatjuk telephelyünkre és tároljuk ott, így nem keletkezik felesleges műanyaghulladék. A környezettudatos üzemmód kb. 15 éve alatt így már több tonna hulladékot spóroltunk.

Az anyag a jutazsákokban történő tárolás során szellőzik, így a jellemző műanyag-illat elég hamar távozik belőle. Ha mégis maradna benne valamennyi és az zavarná az orrodat, a babzsákfotel külső huzatát lehúzva szellőztesd még a belsőt pár napig!

Vásárlás

Utántöltőanyagot házhozszállítással nem, csak személyesen üzletünkben tudsz vásárolni az alábbi (nylonzsákos) kiszerelésekben:
80 liter (kb. 1 kg): 4.000.-
160 liter (kb. 2 kg): 8.000.-
250 liter: 12.000.-