Kosár Kosár {{itemsCount}}

Kosár

Tovább a fizetéshez

Házhozszállítás

10 év közös munka után a DPD futárszolgálat egy hirtelen - velünk nem közölt - döntés alapján nem, vagy csak részben teljesíti szerződésben foglalt kötelezettségeit. Ezért az utóbbi pár hétben - és esetleg a következő néhány napban - a nagyobb csomagok kiszállításában lehetnek csúszások, ezért elnézéseteket kérjük. Javasoljuk, hogy amennyiben megoldható, magatok gyertek el a babzsákfotelért, a helyszínen mindent megteszünk, hogy zökkenőmentes és gyors legyen a pakolás. Ha ez nem megoldható, a csomag megy*, de türelmeteket kérjük, amíg sikerül ideális - és gyors - megoldást találni a házhozszállításra. Köszönjük!
*Jumbo babzsákkanapé esetén feltétlenül egyeztessünk megrendelésed előtt, házhozszállítva kéred!
2020.11.04.

Termék Db Összeg
{{item.qty}}
{{ formatPrice(item.unitPrice * item.qty) }}
{{ formatPrice(total) }}

A kosarad jelenleg üres.

Színek és anyagok

Sunbrella

Vízlepergető, hogy csobbanás után rögtön beledobhasd magad. UV-álló, hogy kint felejthesd a napon, ráadásul mosható, mert a fagyi tuti lecsöppen. Adriatic, Paris Red, Aruba, Macao — a világ tengereit járják ezek az anyagok, most elhoztuk őket nektek — a Balaton mellé, vagy a Budai hegyekbe.

Színezd magad!

Válassz színt!

Babzsákfoteled külső huzatát kedvedre színezheted, a fehér paszpólcsík (szegély) választható opció. A belső huzat színe természetes lenvászon, azzal nem variálunk :)

Kültér vegy beltér?

Mindkettőre van megoldás, nézd meg lejjebb!

Zipzározd le, mosd ki, húzd vissza!

Tudjuk, hogy a mindennapok csokival, sárral, vörösborral járnak, ezért csak gépben mosható textileket használunk.

Tedd egyedivé!

Céges logó, vagy csak egy "Boldog szülinapot, Tesó"? Bármit kérhetsz.

Meguntad? Cseréld, a régit visszavesszük!

A külső huzat külön is rendelhető, bármikor cserélheted. Ki ne dobd a régit, bevesszük és bizományban értékesítjük, ha szeretnéd.

Karácsonyi megrendelések

Raktárról több száz babzsákfotel közül választhatsz, kiszállítással december 16-ig, személyes átvétellel december 23. (szerda) 14.00 óráig tudod azokat megvásárolni.
Továbbra is azt kérjük, ha van rá lehetőséged, személyesen vedd át a rendelt terméket, de a 16-ig leadott rendelések odaérnek a fa alá.
Egyedi, nem készleten levő termékre megrendelést karácsonyi teljesítéssel már nem veszünk föl, az január második felére készül el.