Blup! | Hupp / SUNBRELLA 5425 COCOA PAS
30785
product-template-default,single,single-product,postid-30785,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Hupp / SUNBRELLA 5425 COCOA PAS

Kiürítés
Kategóriák: , , Címkék: ,
Cseppforma hat cikkből, alul és felül körformával, viszonylag alacsony, de már konkrét háttámlával rendelkezik. Szabadabb, könnyebben variálható forma, mint pl. az Idea, így a fiatalabb korosztály számára ajánljuk, főleg kompakt mérete miatt, amiből fakadóan kis helyiségekbe is ideális választás. Relax formánk kistestvére.
Méret: ~ 70 x 80 cm
Súly: ~ 5 kg

A francia Dickson-Constant SUNBRELLA anyagát használjuk kültéri babzsákfoteleink huzatához. A kifejezetten finom tapintású anyag egyike a legellenállóbbaknak, UV- és vízálló. (Figyelem: vízhatlan babzsákfotel nem létezik: a működéshez szüskéges, hogy a huzatnak legyen valamilyen szintű légzése, ahol a levegő kiszorulhat a töltetből, és ahol – varrások, zipzár – a levegő ki, ott a nedvesség be. Bővebben erről itt. A vízálló tulajdonság az anyag nagy felületeire értendő, elázás esetén kiszárítandó!)