Blup! | Relax / SUNBRELLA 3939 PAPRIKA PAS
30886
product-template-default,single,single-product,postid-30886,woocommerce,woocommerce-page,woocommerce-no-js,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Relax / SUNBRELLA 3939 PAPRIKA PAS

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Kategóriák: , , Címkék: ,
Cseppforma hat cikkből, alul és felül körformával, már kialakuló háttámlával a tökéletes ellazuláshoz. Tévézéshez, olvasáshoz egyaránt kiváló. Szabadabb, könnyebben variálható forma, mint pl. az Idea, így a fiatalabb korosztály számára ajánljuk. Az örök klasszikus, egyben tisztelgés a Gatti, Paolini, Teodoro által 1968-ban tervezett Sacco, az ős-babzsákfotel előtt.
Méret: ~ 85 x 120 cm
Súly: 6 kg

A francia Dickson-Constant SUNBRELLA anyagát használjuk kültéri babzsákfoteleink huzatához. A kifejezetten finom tapintású anyag egyike a legellenállóbbaknak, UV- és vízálló. (Figyelem: vízhatlan babzsákfotel nem létezik: a működéshez szüskéges, hogy a huzatnak legyen valamilyen szintű légzése, ahol a levegő kiszorulhat a töltetből, és ahol – varrások, zipzár – a levegő ki, ott a nedvesség be. Bővebben erről itt. A vízálló tulajdonság az anyag nagy felületeire értendő, elázás esetén kiszárítandó!)